Sofular İlkokulu
Sofular MahallesiVezirköprü/SAMSUN
05468401961

VİZYON

*Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak *Öğrencilerimize Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda, nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen gereksinimlerine yanıt verebilecek “Çağdaş, Bilgili, Katılımcıve Aydın Bireyler” olarak yetiştirmektir *Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek *Öğrencilerin yetenekleri ve hobileri doğrultusunda yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlamak amacıyla, işlenen derslerin bir devamı niteliğinde olan ders dışı yetenek etkinliklerini geliştirmektir.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir

08.40/14.00

Servis Bilgisi

Öğretmenler olarak tutulan bir araçla ulaşım sağlanmaktadır.Geliş gidiş yapılmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İL:152 km İLÇE:37 km